mennesker og grupper i udvikling

 
 

I NoLimits anvender vi tillid og respekt i udvikling gennem oplevelser!

Vi tror på at de erfaringer, der gøres gennem praktiske oplevelser, ikke blot giver størst udbytte, men også huskes bedre.

Vores arrangementer kan strække sig over en halv dag til en uge. De kan foregå i nærheden af Jer eller andet sted i Danmark, i udlandet, på land eller til vands. De kan bestå eksempelvis af samarbejds-, kommunikations- eller kreative opgaver (enkle eller komplekse) og individuelle udfordringer - eller en kombination heraf.

I NoLimits har vi mange års erfaring med professionel teambuilding og kick off-aktiviteter. Vi skaber udviklingsforløb, som er individuelt tilpasset Jeres ønsker og behov. Vi er meget opmærksomme på, at alle kan deltage uanset alder og fysisk. I planlægningen bruger vi vores erfaring fra virksomhedsledelse, militæret og sportsverdenen.

 

Udvikling og oplevelse

Vi mennesker  rummer flere ressourcer, end man umiddelbart regner med!

Med et godt sammenhold i en gruppe eller organisation vil mål og visioner blive båret frem af en holdånd, som ikke nødvendigvis opstår i det daglige arbejde - men bliver skabt i et samarbejde omkring mere utraditionelle aktiviteter.

 
team building samarbejde styrker